Het Italiaanse Fair Fahion Natural Line biedt handgemaakte haarwerken van premium remy haar. Deze haarwerken zijn speciaal gemaakt voor comfortabel dagelijks gebruik en kunnen gestyled worden door een styliste. Aderans Benelux beschikt over diverse modellen uit deze bijzondere collectie.

Dominique

Dominique is het langste haarwerk uit de Fair Fashion collectie. Voorzien van 100% remy haar en dankzij de sensititive cap met een uiterst lichte constructie bent u verzekerd van optimaal draagcomort. 

Emily

Een zachte, vrouwelijke coupe met volume. Alle haren hebben dezelfde lengte, waardoor er veel opties en een grote flexibiliteit in styling van het haar is. 100% handgeknoopt met een natuurlijk hoofdhuideffect  en luxueus remy Europees haar met intacte schubben.

Giulia

Een elegente en moderne lange bob van 100% remy haar. Onzichtbaare bevestiging en een comfort-cap voor extra veiligheid.

Lory

Lang, steil haar geeft de Lory-pruik een uitzonderlijke uitstraling van vrouwelijkheid. Met de onzichtbare bevestiging is het haar in veel stijlen te dragen. 100% handgemaakt van remy-haar met intacte schubben. De Confidence Cap geeft de drager extra veiligheid. 

Megan

Een vrouwelijke gemiddelde tot lange snit. Het haar kan op elke manier worden gestyled en worden opgestoken dankzij de lacefront die tot aan de slapen loopt. 100% handgemaakt, ultra-lichtgewicht, de hoogste kwaliteit remy-haar met intacte schubben.

Mia

Gemiddelde tot lange snit, goed gedefinieerd en vol haar. Bedekt de nek en raakt subtiel de schouders raakt. Het scalp-effect op de boven- en onzichtbare frontale bevestiging maakt Mia tot een elegant haarwerk van 100% remy haar. Comfort-cap voor extra veiligheid.

Easy Volume Haardelen

Easy Volume Haardelen van Fair Fashion Natural Line zijn beschikbaar voor verschillende soorten bevestiging waardoor er altijd een haardeel is dat geschikt is voor het haarprobleem van uw klant. 

 

Easy Volume Luxury Net

Een onzichtbaar haardeel van Europees haar dat geïntegreerd wordt met het eigen haar met gebruik van speciaal keratinedraad, de MicroLine. 

Easy Volume Luxury Top

Een French Top van echt Europees haar met een uiterst natuurlijke uitstraling.

Easy Volume Mono Top

Een Mono Top van 100% Remy haar met een uiterst natuurlijke uitstraling.