Het Italiaanse Fair Fahion Natural Line biedt handgemaakte haarwerken van premium remy haar. Deze haarwerken zijn speciaal gemaakt voor comfortabel dagelijks gebruik en kunnen gestyled worden door een styliste. Aderans Benelux beschikt over diverse modellen uit deze bijzondere collectie.

Emily

Een zachte, vrouwelijke coupe met volume. Alle haren hebben dezelfde lengte, waardoor er veel opties en een grote flexibiliteit in styling van het haar is. 100% handgeknoopt met een natuurlijk hoofdhuideffect  en luxueus remy Europees haar met intacte schubben.

Lory

Lang, steil haar geeft de Lory-pruik een uitzonderlijke uitstraling van vrouwelijkheid. Met de onzichtbare bevestiging is het haar in veel stijlen te dragen. 100% handgemaakt van remy-haar met intacte schubben.De Confidence Cap geeft de drager extra veiligheid. 

Megan

Een vrouwelijke gemiddelde tot lange snit. Het haar kan op elke manier worden gestyled en worden opgestoken dankzij het de lacefront die tot aan de slapen loopt. 100% handgemaakt, ultra-lichtgewicht, de hoogste kwaliteit remy-haar met intacte schubben.

Mia

Gemiddelde tot lange snit, goed gedefinieerd en vol haar. Bedekt de nek en raakt subtiel de schouders raakt. Het scalp-effect op de boven- en onzichtbare frontale bevestiging maakt Mia tot een elegant haarwerk van 100% remy haar. Comfort-cap voor extra veiligheid.