Aderans Benelux B.V. +31 (0)10 4580988
Eglantierbaan 16, 2908 LV
Capelle aan den IJssel
Winkelwagen
Goede doelen Aderans Benelux steunt diverse goede doelen

Stichting Haarwensen

Haarwensen is op initiatief van Yvonne de Boer in 2007 opgericht. Yvonne de Boer is eigenaresse van een haarwerk salon in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Vele kinderen die vechten tegen kanker worden hier in het Emma Kinderziekenhuis behandeld. Door de werkzaamheden van Yvonne binnen de haarwerkers branche, kwam zij veel in aanraking met kinderen die hun haar gingen verliezen. Wanneer zij één kind blij kon maken met een prachtig haarwerk, zag zij ook een bedroefde gezichten van de kinderen en ouders, voor wie dit financieel niet haalbaar was. Dat de kinderen samen met hun ouders vechten tegen deze onmenselijke ziekte vond Yvonne al verschrikkelijk, maar dat niet alle kinderen de mogelijkheid hadden om een haarwerk te dragen, was hartverscheurend.

Stichting Haarwensen

Stichting OOK

Stichting OOK staat voor Optimale Ondersteuning bij Kanker en is voortgekomen uit de Roparun. Wij vinden dat de kwaliteit van leven van mensen met kanker aanzienlijk vergroot kan worden door hen op het juiste moment de juiste ondersteuning op het niet-medische vlak te bieden.

Stichting OOK
 Stichting OOK

Stichting Nu Jij!

Op initiatief van Leny van Zundert werd in 2012 'Stichting Nu Jij!’ opgericht. De doelstelling van de stichting is om verwendagen te organiseren voor ernstig zieke mensen die het goed kunnen gebruiken om verwend te worden. Uit daarop volgende ontmoetingen met een groep enthousiaste mensen en bedrijven is het initiatief vertaald naar concrete acties en is een 1e verwendag georganiseerd in 2012.

Nu Jij!