Hair Spa - Een Weldaad voor de hoofdhuid

De Hair Spa is een apparaat bedoeld voor het uitvoeren van hoofdmassages. Ideaal om de spieren van de nek en de hoofdhuid te ontspannen. Massages zorgen voor een actievere doorbloeding en dus een betere zuurstofvoorziening van de haarzakjes. Verhoogde bloedcirculatie verwijdert gifstoffen en verwijdert vet en dode huidcellen. Dit vermindert vroegtijdig haarverlies en versnelt de haarregeneratie.

SPÉCIAL ADERANS : HAIR SPA

Le Hair Spa est un appareil destiné à effectuer des massages de la tête. Idéal pour détendre les muscles du cou et du cuir chevelu. Les massages assurent une circulation sanguine plus active et donc une meilleure oxygénation des follicules pileux. Une circulation sanguine accrue élimine les toxines et élimine les graisses et les cellules mortes de la peau. Cela réduit la chute prématurée des cheveux et accélère la régénération des cheveux.

Bestel hier
 •  

  Hoofdmassage

  Hoofdmassage zorgt voor een betere doorbloeding en zuurstofvoorziening van de haarzakjes.

 •  

  Massage

  Masseert met vier flexibele koppen die in verschillende richtingen draaien om drukpunten te stimuleren. Heeft 2 krachtintensiteiten en een trilstand: ontspanning en stimulatie.

 •  

  LED

  Rode LED-lampjes, die de haarwortels stimuleren, bijdragen aan vasodilatatie* en een verbeterde doorbloeding van de hoofdhuid. Verzorgingsproducten worden hierdoor beter opgenomen.

 •  

  Waterdicht

  Door het waterdichte ontwerp is de Hair Spa veilig te gebruiken op vochtig haar en met speciale shampoos, conditioners of tonics en lotions.

 •  

  Mooie verpakking

  Verpakt in een mooie doos. Draadloos, met oplaadbare batterij via USB en stopcontact.