Aderans Benelux B.V. +31 (0)10 7422430
Eglantierbaan 16, 2908 LV
Capelle aan den IJssel
Winkelwagen

Ons Bedrijf

Aderans Benelux levert direct uit eigen fabrieken. Onze missie is het ontwikkelen van het ultieme haar dat draagt als eigen haar. De hoge kwaliteit wordt gewaarborgd met behulp van moderne technieken. De ontwerpers worden gedreven door perfectionisme. Dit resulteert in een uitgebreide collectie haarwerken in uiteenlopende stijlen.

Naast een goede prijs/kwaliteit verhouding behoort het streven naar de beste service tot één van onze prioriteiten. Wij doen er alles aan om u te helpen. We begrijpen meer dan wie dan ook dat u en uw klant veel vragen hebben bij de aankoop van een haarwerk.

 Onze Geschiedenis

Onze Geschiedenis

Aderans Benelux bestaat al sinds 1994 maar de geschiedenis loopt veel verder terug, tot 1925 met o.a. Van Nooijen en Camaflex. Aderans Benelux maakt deel uit van de internationale Aderans groep: Nummer 1 én wereldleider op het gebied van haarwerken, haarimplantaten en haaronderzoek.

Het Amerikaanse Bosley maakt ook onderdeel uit van de Aderans Groep en heeft 23 klinieken met een hoofdvestiging in Beverly Hills (Los Angeles) waar onderzoek wordt gedaan naar het klonen van haar. Alle data wordt verzameld in het onderzoeklaboratorium Aderans Research Institute, gevestigd in Atlanta (Verenigde Staten) www.aderansresearch.com. De gezamenlijke filosofie, van zowel ons bedrijf als de gehele Aderans groep, is het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit van al onze producten. Ons assortiment bevat diverse confectiemerken en het eigen Cyber- en V-Hair. Tevens leveren wij de mooiste maatwerkhaarwerken en -haardelen. Onze fabrieken, gevestigd in Thailand en de Filipijnen, zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. De permanente kwaliteitscontroles garanderen ons een voorbeeldig productieproces.

Groothandel in Pruiken en Haarwerken

Als groothandel hebben wij een brede collectie aan pruiken, haartoevoegingen en haarwerken op maat in synthetisch, echt haar, flexi fiber, Cyber en Vital hair en kunnen wij elke vraag en behoefte beantwoorden. Onze collectie bestaat uit kwaliteitsmerken zoals: ellen wille, Fair Fashion Natural Line Noriko, René of Paris, Sentoo Lotus, Sentoo Premium en Premium Plus, V-Hair en Cyber Hair.