#Ons bedrijf

Aderans Benelux, Ons bedrijf, onze geschiedenis, opgericht in 1925. 

Sinds 1994 behoren Van Nooijen en Camaflex tot de Aderans groep, de nummer 1 en wereldleider op de markt van haarwerken en haarimplantaten. Waaronder het Bosley filiaal www.bosley.com bestaande uit 23 klinieken in de Verenigde Staten en de hoofdvestiging in Beverly Hills (Los Angeles) die onderzoek doen naar het klonen van haar. Alle data wordt verzameld in het onderzoeklaboratorium Aderans Research Institute, gevestigd in Atlanta (Verenigde Staten) www.aderansresearch.com. 

De gezamenlijke filosofie, van zowel ons bedrijf als de gehele internationale Aderans groep, is het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit van al onze producten. Ons assortiment bevat meer dan 70 confectiemodellen voor vrouwen en heren. De sleutelwoorden van onze creaties zijn: kwaliteit, natuurlijk en comfort. 

Onze fabrieken, gevestigd in Thailand en de Filipijnen, zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. De permanente kwaliteitscontroles garanderen ons een voorbeeldig productieproces.

Als groothandel hebben wij een brede collectie aan pruiken, haartoevoegingen en haarwerken op maat in synthetisch, echt haar, flexi fiber, Cyber en Vital hair en kunnen wij elke vraag en behoefte beantwoorden. Onze collectie bestaat uit de volgende merken: ons huismerk Van Nooijen, Noriko, René of Paris, Sentoo Premium en Premium Plus, Instant Hair en Cyber Hair. 

Tevens zet Aderans Benelux zich in voor het ondersteunen van maatschappelijke doelen. Wij ondersteunen Stichting Haarwensen www.haarwensen.nl. Deze stichting doet fantastisch werk om kinderen een mooi haarwerk te bezorgen.

Naast een goede prijs/kwaliteit verhouding behoort het streven naar de beste service tot één van onze prioriteiten. Wij doen er alles aan om u te helpen. We begrijpen meer dan wie ook dat u en uw klant veel vragen hebben bij een aankoop: vragen over onderhoud, kleur, modellering, regen en wind…

Wij verwelkomen u dan ook graag om al die vragen te stellen en een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment!

Tot heel snel bij één van onze haarwerkspecialisten.


Michel van Tartwijk
General manager Aderans Benelux

noriko_video.jpg

Noriko 2016 - 2017 collectie

tova_story.jpg

Tova's Story - Behind The Scenes at a Noriko Photo Shoot